Cautare

21750 de rezultate pentru "accident rutier in 07 10 2009 dimineata satu mare" (4.25 secunde)
În timp ce mai multe sectoare ale economiei dau semne ca sufera în perioada crizei, exista domenii de activitate care vor prospera la anul.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
10% dintre bloggerii respondenti au castigat anul trecut peste 1.000 de euro, arata un studiu recent.
Trenurile Soarelui vor circula mai devreme in aceasta vara Trenurile Soarelui 2019, care vor lega marile orase de litoralul Marii Negre, incep sa circule mai devreme, de la mijlocul lunii iunie.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. Doua barci s-au ciocnit, iar persoanele care erau in ele au fost ranite. Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident. Omul, in varsta de 60 de ani, este mort.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Sarbatoritul a primit in dar numeroare cosuri cu trandafiri rosii, carti, icoane, dar cel mai frumos dar, spune el, a fost urarea copiilor sai, care i-au spus ‘‘La multi ani‘‘ de la primele ore ale diminetii.
Premierul Emil Boc (foto) a anuntat ca Executivul a prelungit pana la 31 decembrie 2009 actele normative care reglementeaza salarizarea in sectorul bugetar, dar a precizat ca, in masura in care vor exista resurse financiare, nu este exclusa majorarea salariilor mici.
Adrian Tutuianu, senator PSD, a sustinut o declaratie politica in Senat intitulata "Din ciclul: Sa nu mai vindem falsuri romanilor!", pe care o puteti citi in continuare. ... PRESEDINTELE SI-A REVENIT IN SIMTIRI.
Comisia Europeana prognozeaza pentru România o reducere drastica a cresterii economice în 2009, precum si un deficit bugetar record, de 7,5% din produsul intern brut.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. Iesirea din recesiune este impinsa pana in trimestrul al III-lea 2010. Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
NSC are forma unui con de brad, dar are dimensiunile unui bob de orez si contine aproximativ 20.000 de neuroni Atunci cand lumina intra in ochiul dumneavoastra, ea activeaza neuronii din retina ce convertesc fotonii in semnale electrice.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
google-analytics.com